top of page
foto spsiestue.jpg

 

 

TO ULØNNEDE PRAKTIKPLADSER TILBYDES

Kunstsalonen tilbyder to praktikpladser til studerende efterår 2021.

Er du interesseret i samtidskunst, kuratering og formidling?

Kunstsalonen er et pop - up galleri, der laver offentlige udstillinger i skiftende private hjem ca. 4 gange årligt. Vi søger to studerende, der ønsker at være en del Kunstsalonen efteråret 2021.

HVAD TILBYDER Vi? Kunstsalonen er en lille virksomhed, du er med til alt og får derfor et unikt indblik i hvordan virksomheden fungerer. Opgaverne spænder bredt, herunder ophængning af værker, kuratering, planlægning af udstillinger, pasning af udstilling, salg, sociale medier, afvikling af diverse events, talks, presseevents, VIP arrangementer, kunstnerbesøg, besøg af nye locations. Kunstfaglige formidlingsopgaver som for eksempel rundvisninger på udstillingerne, kunstnerportrætter til sociale medier, tekster til hjemmeside - afhængige af din baggrund og interesse.

HVAD SØGER VI? Du er energisk, og du har altid ja-hatten på, hvad end vægge skal males,, vin skal skænkes, eller værker skal flyttes. Du vil være en praktisk blæksprutte, der hjælper med alt fra ’hands on’ ophængning og installering af udstillingen til fx at dokumentere ferniseringen. Vi har brug for en høj grad af fleksibilitet. I forbindelse med pop- up udstillingerne forventes der mange timers dagligt arbejde, til gengæld er der uger uden arbejde. Forløbet tilpasses selvfølgelig dine studier

HVAD KAN JEG TAGE MED MIG FRA ET PRAKTIKFORLØB HOS JER? Du vil i dette ulønnede praktikforløb få et unikt indblik i kunstverdenen, gøre dig erfaringer i kuratering, være i tæt dialog med en bred skare af kunstnere og kunstfaglige fra den danske kunstscene og derved få mulighed for at styrke dit faglige netværk.

HVEM ER I? Vi er Anne Aarsland, billedkunstner og cand. mag i kunsthistorie og visuel kultur fra Københavns Universitet og Mette Helena Rasmussen, Master in Fine Arts fra Det kongelige Danske Kunstakademis Billedkunstskoler, TV vært og stylist (RETRO VILLA).

HVAD SKAL JEG GØRE FOR AT KOMME I BETRAGTNING? Skriv en ansøgning med CV og foto til ​kunstsalonen@gmail.com​ Kontakt: Anne Aarsland på tlf: 27265789 eller Mette Helena Rasmussen på tlf 22154058.

MERE INFO: instagram @kunstsalonencom www.kunstsalonen.com

bottom of page