top of page

Champagne Salonen 

13. - 15. september 2024

 

Kunstsalonen bliver til Champagne Salonen når vi flytter ind hos en stor personlighed  i den danske medie-, vin-, fest-  og kulturverden. Poul Pilgaard er udover journalist på Weekendavisen også forlægger (Bianco Luno), forfatter til bl.a. Flaskens Ånd (2003), Generalen – Kjeld Hillingsø (2003), Det fordømte menneske – Jørgen Leth. Derudover vil mange nok kende Poul Pilgaard som vært på Flaskens Ånd, et radioprogram på 24/7, hvor der blev talt mere over end om vin fra karnappen i Poul Pilgaards private hjem. Sidst, men ikke mindst, er Poul Pilgaard champagneentusiast - han importerer og sælger champagne, skriver og holder foredrag om flaskens ånd, om vin og champagnes betydning for kunst, politik og kultur.

Poul Pilgaard bor i en 300 m2 klassisk lejlighed på hjørnet af Lindevej og Gl. Kongevej, her finder man ud over den berømte karnap fra Flaskens Ånd, et hjem af kultur og ånd. En personlig kunstsamling, historiske værker, samtidskunst, bøger, isbjørnetæpper og antikviteter. 

 

Når kunstsalonen denne gang flytter ind i et privat hjem, er det altså et særligt et af slagsen, hvor kunst, ånd og champagne mødes! Vi har nøje udvalgt ca. 20 særlige kunstnere til at udstille.

I forbindelse med Champagne Salonen kan man tilmelde sig et fordrag med Poul Pilgaard om champagnes betydning i kunst, kultur og politik. Undervejs serveres der champagne. 

Under hele salonen vil der være mulighed for at købe champagne med hjem.

Lindevej 2, 1877 Frederiksberg C

bottom of page